Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Organikus talajkondícionáló készítmény

A Water Retainer (VízŐr®) egy organikus talajkondicionáló készítmény. Általában 3 hónapig fejti ki hatását, mely alatt a Water Retainer (VízŐr®) szakszerű használatával a talaj, növények számára felvehető vízmegtartó képessége lényegesen megnő. Ha ezt a kiváló képességet a növények fejlődésének kezdeti időszakában érvényesítjük, a fejlődéshez kapott előny, az így jobban fejlődő gyökérzet illetve a jobb víz ellátottság révén a növény egész termesztési időszakában megmarad. Ennek révén az aszály érdemben kisebb kárt okozhat a növényekben. A növények szélsőséges szárazság esetében akár kétszer annyi időt is képesek átvészelni súlyosabb, károsodás nélkül, vagy kisebb stressz révén, amely előnyük a terméseredményekben is meg fognak látszani, kisebb lehet a termés kiesés.

Alkalmazása csökkenti a talaj szárazság okozta változásait, mely többféle hátrányos következményekkel jár. A talaj kiszáradása annak sokkos állapotát idézi elő és víztaszítóvá is teszi azt. Így csapadék esetén is kevesebb vizet képes befogadni, ami növeli a tömörödést, a talaj levegőtlenné válását, s kevesebb víz fog hasznosulni a növények számára; mindezek összességében pedig terméscsökkenést fognak eredményezni. A talaj előnytelen víz-ellátottsága, tömörödése, levegőtlensége akár több éven át ható hátrányos következményeket is okozhat. A készítmény révén a kezelt talaj a levegőből is képes nedvességet megkötni. A megfelelő víztartalmú talaj hosszú távú előnyös hatásokat is jelent a gazdálkodásban.

Csökkenthető az öntözővíz felhasználás, mivel a víz párolgást csökkenti a Water Retainer (VízŐr®), mert vízmegkötő képessége révén a talaj felsőbb rétegében megőrzi a vizet.

Rendezés:

Water Retainer VízŐr® - 100 ml

Raktáron
2.490 Ft (1.961 Ft + ÁFA)

Water Retainer VízŐr® - 400 ml

Raktáron
5.490 Ft (4.323 Ft + ÁFA)

Water Retainer VízŐr® - 1 L

Előrendelhető
9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)

Water Retainer VízŐr® - 10 L

Raktáron
55.700 Ft (43.858 Ft + ÁFA)

Water Retainer VízŐr® - 20 L

Előrendelhető
94.770 Ft (74.622 Ft + ÁFA)

Water Retainer VízŐr® - 200 L

Előrendelhető
571.000 Ft (449.606 Ft + ÁFA)

Water Retainer VízŐr® - 700 L

Előrendelhető
1.862.000 Ft (1.466.142 Ft + ÁFA)